Foto: Tobbe Nilsson

Välkommen till Björnjakten 2016

07 NOV 2016 19:25
Välkommen till Björnjakten 2016, den 10-11 december i Älvdalen.
I år med två öppna klasser för alla mellan 9 och 99 år och utan tidtagning, samt såklart alla traditionella klasser och den populära Skistart.com-klassen för alla motionärer.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2016 19:34

Anmälan är öppen och sker på idrott online. Inbjudan med information hittar du här:

Inbjudan till Björnjakten 2016

Det här är Älvdalens IF skidors hemmatävling. En tvådagars tävling fylld av skidåkning, skoj och upplevelser. För alla medlemmar i Älvdalens IF SK är det gratis att vara med i tävlingen. För gästande åkare fakturera vi respektive klubb i efterhand.

Lördag 10/11:

Fristil (innebär att man får skejta om man vill, men det finns spår för den som vill åka "klassisk stil").

Söndag 11/11:

Klassisk stil (man får inte skejta). Jaktstart (deltagarna startar i samma ordning som resultatet från lördagen). Gratis vallahjälp erbjuds båda dagarna.

Klasser från 7 år och uppåt (finns även motionsklass för vuxna) och två öppna klasser från 9 år, utan tidtagning. Alla upp till och med 14 år får pris, i äldre klasser får en viss procent deltagare priser.

För mer information, håll dig uppdaterad genom att klicka här.

Välkomna till Älvdalen!

Skribent: Jennie Mörk