Hoppa till sidans innehåll

Välkommen att beställa klubbkläder

10 SEP 2021 17:12
Nu går det att beställa våra fina klubbkläder - affären har redan öppnat. Du beställer kläderna i vår klubbshop på Trimtex webplats.
Vi återkommer med eventuella provningstillfällen - i butiken finns också mått som beskriver storlekar.
  • Skapad: 10 SEP 2021 17:12

Länk till Trimtex klubbshop för Älvdalens IF Skidor

Klubbkläder fyller flera funktioner. Det stärker gemenskapen att tydligt tillhöra samma förening. Det är också ett tillfälle att kunna marknadsföra sponsorer som bidrar till klubbens ekonomi. Sist, men inte minst är det bra kläder för rörelse och lek.

Det är oerhört viktigt för föreningen att vi följer avtal med sponsorer och att alla som tävlar använder klubbens kläder på tävlingar och vid tillfällen när det handlar om att representera Älvdalens IF SK. Därför finns det klädregler beroende på ålder.

Kläder från Trimtex

Vår leverantör av klubbkläder är Trimtex. Kläder från tidigare år är godkända att användas så länge de håller ihop. Tänk gärna på att för den som tävlar för ÄIF SK i en dräkt från en annan klubb är det som att spela en fotbollsmatch i fel matchställ.

Varje år finns chans att beställa klubbkläder. Håll gärna även utikik på köp- och säljgrupper på facebook där det ofta säljs urvuxna kläder eller fråga andra medlemmar.

Beställning görs på Trimtex webbplats där du skapar ett konto (om du inte redan har ett). Använd teamkod: alvif2021

Länk till Trimtex klubbshop för Älvdalens IF Skidor

Butiken öppnar måndag 13 september och stänger söndag 3 oktober. Beräknad leverans före vecka 46. Tidigare modell gäller fortfarande, skillnaden är att det kan ändras sponsorer.

Klädansvarig i ÄIF SK är Magnus Hell som finns på 070-792 04 98 eller This is a mailto link

Dessa klädregler gäller:

Barn upp till och med åldersklassen 7-8 år behöver inte bära klubbkläder.

Barn som tävlar för Älvdalens IF Skidklubb ska från klass HD 9-10 under tävling bära klubbens överdrag eller tävlingsdräkt. Tävlande ska även bära gällande klubbmössa. Om barnet enbart har överdrag och temperaturen är för hög får andra kläder bäras, dock inte andra klubbars kläder.

Ungdomar och juniorer från HD 13-14 år ska bära klubbens tävlingsdräkt, överdragsdräkt och gällande klubbmössa i samband med tävling.

Seniorer som tävlar för Älvdalens IF Skidor i följande tävlingar: Bruksvallspremiären, SM, Volkswagen cup, Tjejvasans elitled, Vasaloppets elitled samt övriga Ski Classic-lopps elitled skall bära klubbens tävlingsdräkt, överdrag och gällande klubbmössa i samband med tävling. Älvdalens IF Skidor betalar startavgift för ovan nämnda skidtävlingar.

Undantag görs för barn och ungdomar som inte tävlat förut och därför inte haft möjlighet att beställa klubbens kläder.

Så får du billigare klubbkläder

Alla klubbkläder för barn, ungdomar och juniorer subventioneras av klubben med 50 procent OM den aktive deltar i minst tre tävlingar, samt deltar i arbetsdagar*. Serietävlingar räknas inte in giltiga tävlingar för subvention, men kretstävlingar och Björnjakten får räknas med.

Återbetalningen från klubben sker efter säsongens slut, dock före 30 april mot uppvisande av resultatlista eller liknande.

Vänligen resektera våra sponsorer och klubbens klädregler.

*Förklaringar arbetsdagar: arbetsdag på skidstadion, funktionär på Björnjakten, funktionär på Serietävling och en ytterligare dag (till exempel parkeringsvakt på Vasaloppet).


Postadress:
Älvdalens IF SK - Skidor
Gamla Näsvägen 6
79630 Älvdalen

Besöksadress:
Gamla Näsvägen 6
79630 Älvdalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: alvdalensifsk@gmail....

Se all info