Välkommen att anmäla till Björnjakten 2021

31 OKT 2021 20:41
Nu är anmälan till skidtävlingen Björnjakten öppen. Välkomna att anmäla till vår traditionella tävlingshelg som går av stapel 11-12 december 2021.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2021 20:41

En kär klassiker i skidtävlingsvärlden som i år längtar extra mycket efter att få välkomna skidåkare från hela landet. Förra årets pandemistopp har gjort Älvdalens IF Skidor ännu mer peppade på att bjuda på en fin tävlingshelg.

Anmälan är öppen och inbjudan finns att läsa.

Läs inbjudan här

Anmälan görs i tävlingskalendern via idrott online.

Hemmaåkare från Älvdalens IF Skidor

Precis som för alla tävlingar för barn och ungdomar står klubben för anmälningsavgiften. Det kostar alltså inget att anmäla sig till tävlingen. Du anmäler ditt barn via tävlingskalendern som du hittar här.

Tävlingskalendern för skidåkare i Älvdalens IF Skidor

Om du aldrig har anmält någon förut eller har andra frågor prata med ditt barns tränare eller någon annan i klubben så får du hjälp. Passa på att vara med i en rolig skidtävling där alla barn i de yngsta klasserna får pris (och får träffa maskoten Älvis).

E-post: alvdalensifsk@gmail....