Hoppa till sidans innehåll

Serietävling och avslutning inställd

27 MAR 2020 20:35
Från och med söndag den 29 mars får allmänna sammankomster och offentliga tillställningar ha max 50 deltagare. Beslutet fattades av regeringen den 27 mars. Därför har ÄIF SK:s styrelse beslutat att ställa in söndagens tävling och säsongsavslutning.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2020 20:35

På grund av förbudet är det inte möjligt att genomföra årets sista serietävling och inte heller den planerade avslutningen.

Läs mer om förbudet här (krisinformation.se)

Avslutning och prisutdelning kommer i stället att bli i samband med höstens kick off inför vintern 2020-2021. Då kommer vi tillbaka med nya krafter. Den som inte kan vara med på uppstarten kommer ändå att få sitt pris.

Vi hoppas att kunna bjuda in till sommarträning för alla som vill. Vi avvaktar läget och återkommer med mer information om det.

Älvdalens IF Skidor vill tacka alla fantastiska skidåkare, ledare, funktionärer, sponsorer och alla som arbetar många timmar ideellt för att så många som möjligt ska få njuta av skidåkning.

Just nu är inte läget i världen som vi vill. Vi förstår att många är oroliga, men det kommer bättre tider. Ta hand om er, följ myndigheters råd, sprid inte felaktig information och ta er ut i friska luften. Barn och vuxna mår bäst av frisk luft och motion.

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena.


Postadress:
Älvdalens IF SK - Skidor
Gamla Näsvägen 6
79630 Älvdalen

Besöksadress:
Gamla Näsvägen 6
79630 Älvdalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: alvdalensifsk@gmail....

Se all info