Hoppa till sidans innehåll

Serietävling blir av som planerat

17 MAR 2020 20:59
ÄIF SK:s styrelse har beslutat att vinterns sista serietävling blir av som planerat den 29 mars. Det blir även avslutningen för vinterns träningar.
  • Uppdaterad: 17 MAR 2020 20:59

Händelser som sammanför många människor kan under vissa omständigheter ligga till grund för smittspridning. Regeringen har på Folkhälsomyndighetens inrådan beslutat att förbjuda offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 500 deltagare med anledning av Coronaviruset.

För alla övriga evenemang och sammankomster rekommenderas riskbedömning före genomförandet för att utvärdera eventuella risker. Styrelsen för ÄIF SK har gjort en sådan riskbedömning och kommit fram till att serietävlingen och säsongsavslutningen ska genomföras som planerat.

Länk till Folkhälsomyndighetens riskbedömning av evenemang

Träningarna på torsdagar fortsätter som vanligt fram till och med avslutningen den 29 mars. Extra viktigt i den period vi nu befinner oss i är att barn och ungdomar får röra på sig.

Precis som vanligt är det viktigt att barn och ungdomar som är sjuka eller har symtom ska stanna hemma och inte vara med på träning eller tävling.

ÄIF Skidor följer utvecklingen av läget och skulle något ändras som görs att tävlingen och avslutningen ställs in meddelas det via hemsida och sociala medier.

 

 


Postadress:
Älvdalens IF SK - Skidor
Gamla Näsvägen 6
79630 Älvdalen

Besöksadress:
Gamla Näsvägen 6
79630 Älvdalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: alvdalensifsk@gmail....

Se all info