Serietävlingarna 2021

Välkommen till serietävlingarna 2021

Älvdalens IF SK:s klubbtävlingar Serietävlingar arrangeras på tisdagar.
Första start är 18.00 och för att få pris krävs att man är med i 3 av de 5 deltävlingarna.
Läs även schemat (länk längre ned) för vilka familjer som är funktionärer under tävlingarna och vilka uppgifter som ska göras.
Ej tidtagning för klass 0-6 och 7-8 (gäller alla deltävlingar)

Datum   Stil   Typ av start

Anders Staffansson

Fristil

Individuell

Anna Staffan

Klassiskt   Individuell start

Kristina Spännar

Fristil   Skicross

Jörgen Granevald

Fristil   Individuell start

Cathrine Mörk

Klassiskt   Masstart (från klass 9-10)

Var hämtar jag nummerlappen?

Nummerlappar hämtas vid starten.

Hur kallt får det vara innan tävlingen ställs in?

Köldgräns är minus 15 grader.

Hur anmäler jag?

Anmälan till serietävlingarna och kretstävlingen sker via Idrott online/tävlingskalendern:

Länk till Tävlingskalendern

Anmäler man sig till serietävlingen är man automatiskt anmäld till de övrig  deltävlingarna som är öppna enbart för ÄIF SK.

Så gör du som funktionär

Föreningen behöver hjälp för att tävlingarna ska kunna genomföras. Utan din hjälp blir det inga tävlingar. Stort tack för att du ställer upp!

Läs vilka som är funktionärer (öppnas i nytt fönster)

Så gör du som funktionär (öppnas i nytt fönster)

Mer information om hur du anmäler

Anmälan görs via "Tävlingskalendern" på hemsidan (se menyraden högst upp på sidan).

Hitta "Kretstävling Älvdalen" eller ”Serietävling Älvdalen” i tävlingskalendern och klicka på "till anmälan" väl inne på eventet.

Vid rutan "Aktiv i gren" - kom ihåg att välja "alla grenar" och klicka på sök för att vara säker på att hitta den person du ska anmäla.

Finns inte personen skicka ett mail med hela personnumret till This is a mailto link

Har du anmält dig till serietävlingen är du anmäld till hela serietävlingsserien.

I längdåkning räknas du till den åldersklassen som du kommer att tillhöra efter nyåret. Dvs fyller du 10 år 2021 tävlar du i klassen HD 10 under säsong 2020–2021.

Information This is a mailto link, klubbens facebooksida eller ansvarig för aktuell serietävling.

Älvdalens IF Skidor

Kansli på Lokalen, G:a Näsvägen 6