Så anmäler du till tävlingar

Anmälan görs via "Tävlingskalendern" på hemsidan (se menyraden högst upp på sidan).
Länk till Tävlingskalendern

Hitta "Björnjakten", ”Serietävling Älvdalen” eller namnet på den tävling som du vill anmäla till i tävlingskalendern och klicka på "till anmälan" väl inne på eventet.

Vid rutan "Aktiv i gren" - kom ihåg att välja "alla grenar" och klicka på sök för att vara säker på att hitta den person du ska anmäla.

Finns inte personen skicka ett mail med hela personnumret till This is a mailto link

Älvdalens IF Skidor betalar anmälningsavgiften för alla barn, ungdomar och juniorer som är medlemmar i och tävlar för klubben. Särskilda regler för seniorer finns.

Har du anmält dig till serietävlingen är du anmäld till hela serietävlingsserien.

I längdåkning räknas du till den åldersklassen som du kommer att tillhöra efter nyåret. Dvs fyller du 10 år 2022 tävlar du i klassen HD 10 under säsong 2021–2022.

E-post: alvdalensifsk@gmail....