Klädprovning

2018-09-27 20:16
  • Uppdaterad: 2018-09-27 20:16

På torsdag den 4 oktober kl 18 finns det möjlighet att prova årets kläder. Detta sker i samband med skidträningen på Skidstadion och provningen är brevid målgången i lektionssalen.

Webshoppen för klädbeställning hos Trimtex har nu öppnat.
Adressen är Trimtex.se

Den stängs Söndag 14/10 vecka 41 och leverans av kläder sker under vecka 47.

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: alvif2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.

I menyn kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Teamshop Älvdalens IF Skidor” så kommer man in där man kan beställa kläder. Ser lite olika ut beroende på om man loggar in via smartphone, surfplatta eller dator..

Skribent: Per Nylander