Vi åker på läger

En gång per säsong har vi ett klubbläger för alla tävlande skidåkare från HD 9-10 år och uppåt.
Alla klubbåkare som tävlar i dessa klasser får följa med på lägret för en kostnad på 300 kronor per person, max 900 kronor per familj. Då ingår resa, kost och logi.

Årets klubbläger i Trysil 9-12/11

2017 års klubbläger går till Trysil 9-12 november, torsdag till söndag. Barn och ungdomar som är födda 2008 och tidigare får följa med. Vi åker gemensam buss till Trysil.

Vi kommer att bo i lägenheter och äter frukost/lunch/middag tillsammans i lägenheterna. Kostnad för lägret är 300 kr/person och betalas in till BG 373-7848. Märk med läger + namn.

Samling: Skidstadion, torsdag 10 november.
Tid: kl 17.00, vi åker gemensamt i buss. Se till att äta innan ni åker. Vi äter kvällsfika när vi kommer fram. Hemresa kl 13.00 på söndag.

Vid frågor ang lägret kontakta Anne: 070-261 57 08.
Anmäl till er tränare eller direkt till Anne via mobil eller This is a mailto link, senast 26/10.

Alläger med andra klubbar

Det finns även möjlighet att varje höst delta i det så kallade "Alllägret". Det är ett läger där barn och ungdomar från olika klubbar i olika åldersgrupper tränar tillsammans i olika former och har trevligt.

Ungdomar från 11 år, född 2006, och äldre får delta (11-åringar ska ha medföljande förälder/ledare med sig). Barmarksaktiviteterna för 15-16 åringarna leds av elever från årskurs fyra på Mora Skidgymnasium. Allägret 2016 pågår 1-2 oktober 2016 i Grönklitt. Kostnad 200 kr person betalas in till klubben.

Vad händer på ett läger?

Ett läger är fyllt av träning, oftast är det två pass per dag. Hur mycket som är "lek" och hur mycket som är "träning" skiljer sig åt beroende på ålder, men att ha roligt och att göra saker tillsammans står alltid i fokus.

Oftast äter vi lägermaten i någon restaurang, men det kan även handla om att tillsammans förebereda eller laga maten.

Träning och bus på läger - vill du följa med?

På alla läger behöver vi hjälp av ett visst antal tränare och föräldrar. Läger är träning, glädje och ibland såklart även lite bus.

Klicka här till vänster för att se bilder från några tidigare läger.

Uppdaterad: 2017-10-18 20:34