Medlemsbrev 2019-2020

Hej och välkommen till Älvdalens IF Skidor!

Med detta brev vill vi i styrelsen kort berätta om föreningen och vår verksamhet.

Vi arbetar efter den verksamhetsplan som finns på vår hemsida www.alvdalensif.se

Hemsidan berättar också kontinuerligt om aktuell information.

Verksamhetsplanen beskriver hur vi jobbar i vår förening.

• Vi vill, med vår verksamhet, skapa ett livslångt intresse för längdskidåkning och därmed ge alla möjlighet till fysisk, psykisk, social och kulturell utveckling.
    Anledningen till att vi anordnar träningar, lägerverksamhet och tävlingar för våra barn och ungdomar är just detta, alla ska kunna vara med!
  • Inför vintersäsongen har vi en arbetsdag där vi röjer vid och omkring skidstadion,
    vi kollar att alla spår är åkbara, även alla spår uppe vid Rännkölen. Denna säsong är arbetsdagen söndagen den 29 september kl 09.00.
    Kom och hjälp oss att göra iordning spåren inför vintern.
  • Vi drar spår enligt avtal med Älvdalens kommun. Allt arbete och snötillverkning sker på ideell basis, ingen har något som helst arvode för styrelseuppdrag.
  • Vi anordnar årligen vår tävling Björnjakten, denna säsong, 14-15 dec 2019.
    För att kunna genomföra denna uppskattade tävlingshelg så behöver vi hjälp från er medlemmar, ni är jätteviktiga!
    Föräldrar till barn i träningsgrupperna ska hjälpa till på denna helg.
  • Vi är även engagerade under vasaloppsveckan bl. a. med att erbjuda vallaservice till de olika loppen. Pengarna som vi får in, går oavkortat till klubbens ungdoms- och juniorverksamhet.
  • Rännkölen
    Vi gör allt vad vi förmår för att Du som skidåkare och medlem ska få
    en bra möjlighet att träna på natursnö i november.
  • Torsdagsträningar för barn och ungdomar startar torsdag 19 sept kl 18.00

Medlemsavgifter för säsongen 2019-2020

Familjekort 800 kr
I detta ingår en eller två vuxna + barn, ett eller flera, under 17 år.
Samtliga ska vara bokförda på förälders adress.

Medlemskap och spårkort ingår för alla familjemedlemmar.

Enskild medlem 400 kr
Gäller Enskild person 17 år och äldre. Medlemskap och spårkort ingår.

Barn/Ungdom: gratis under 17 år
Villkor för gratisåkning:
Detta gäller om man inte deltar i träningsverksamhet.

För ungdom som deltar i träningsverksamhet och inte har familjekort: 200 kr

För andra klubbar än ÄIF vid träningsläger, klubbläger eller liknande, gäller särskild överenskommelse vid varje enskilt tillfälle.

Alla medlemmar har 10% rabatt hos Älvdalens Sportcenter och 20% rabatt i shoppen på Längdcentrum i Grönklitt mot uppvisande av medlemskort.

Medlemskort-Cardskipper

Vi har ett digitalt medlemskort. Detta genom att när du har betalat och vi registrerat din betalning, får du ett SMS i din mobil med en länk till appen som heter CARDSKIPPER. Ladda ned den och följ instruktionen. Man kan sedan skriva ut sina kort via member.cardskipper.se på sin dator. Då loggar man in med sina kontouppgifter.

Vi behöver även personnr och mobilnr på samtliga medlemmar, annars fungerar inte registreringen.

Så här betalar du

Bankgiro 373-7848                    Swish Nr 123 182 971 2

Betala enkelt via swish, skanna QR-koden nedan

Ange födelsedatum som meddelande för enskild medlem.

För inbetalning familjekort komplettera betalningen med ett mail enigt nedan

Direktbetalning medlem                             Direktbetalning familjekort

Kom ihåg!

Vid familjekort; skriv namn på SAMTLIGA familjemedlemmar samt ange telefonnummer.

Vi vill att alla nya medlemmar skriver ett mail till This is a mailto link med information om familjens alla medlemmar, personnr, adress, mailadress och mobilnummer.

Dagkort, för dig som inte löst medlemskort, på klubbens anläggningar kostar 60kr. Lös dagkort på plats med kontant alt swish betalning.

Klubbkläder

Beställning görs via Trimtex.se/customer/alvdalensIFSkidor. Skapa konto.

Använd teamkod: alvif19 Butiken öppnar v 36 och stänger 6/10. Beräknad leverans i vecka 47.

Tidigare modell gäller fortfarande, skillnaden är att det kan ändras sponsorer.

Det kommer även att finnas en heldräkt, modell Compress med fickor på benen. Denna går ej att beställa i butiken utan sker via mail till This is a mailto link

Styrelsen 2019-2020

Cathrine Mörk ordförande

Dan Eriksson vice ordförande

Anders Staffansson kassör

Per Nylander sekreterare

Magnus Hell ledamot

Anna Staffan ledamot

Jörgen Granevald suppleant

Karin Rytter suppleant

Kristina Spännar suppleant

Vi är alltid intresserade av att höra era åsikter och funderingar, vid specifika frågor kontakta:

Ekonomi-Anders Staffansson 070-584 46 84

Kläder/beställning-Magnus Hell 070-792 04 98

Övriga frågor/åsikter-Cathrine Mörk 070-254 68 70

Det går även bra att kontakta oss via This is a mailto link eller föreningens sida på facebook.

Väl mött för en spännande säsong!

Ordf. Cathrine Mörk

Styrelsen Älvdalens IF Skidor