Medlemsavgift för ÄIF SK

Den som är medlem i Älvdalens IF skidklubb åker utan avgift i våra spår. Ny medlemsavgift måste betalas för varje ny säsong.

Medlemsavgift säsongen 2019 - 2020

Familjekort: 800 kr
Enskild medlem: 400 kr (från 17 år och uppåt)
Ungdomar: 200 kr (gäller ungdomar som deltar i träningsverksamhet och inte har familjekort)

Barn och ungdomar yngre än 17 år och som inte deltar i klubbens träningar åker gratis i våra spår. Deltagare på våra träningar måste vara medlemmar i föreningen enligt ovan.

Vad räknas om familj?

För familjekort gäller följande regler:

• Max 2 vuxna samt barn upp till 17 år.

Medlemsavgiften kan sättas in på  BG 373-7848. Ange telefonnummer, mejladress och födelsedatum vid betalning.

Vid familjekort; skriv namn på SAMTLIGA familjemedlemmar, ange födelsedatum på alla och telefonnummer till de som har.

Det går bra att skriva ett mejl till This is a mailto link med information om familjens alla medlemmar samt adress, mailadress och mobilnummer.

Direktbetalning via Swish fungerar också till nummer 123 182 971 2.

Ange födelsedatum i meddelandet. Komplettera med ett mejl om det är ny medlem eller några uppgifter som har ändats.

För familjekort skickas alltid mail till This is a mailto link med alla medlemmars uppgifter.

QR-kod för Swish:

Enskild medlem                                     Familjekort

Direktbetalning medlem                                       Direktbetalning familjekort

Efter registrerad betalning aktiveras medlemskortet i Cardskipper, för nya medlemmar skickas ett SMS med inloggningsuppgifter till Cardskipper där Erat medlemskort läggs till.

Länkt till aktivering av medlemskortet: https://member.cardskipper.se/Account/Welcome?ReturnUrl=%2f

Använd samma länk för att skriva ut medlemskort eller redigera dina uppgifter. Tryck isåfall "LOGGA IN", medlemskortet visas. För att redigera uppgifter: tryck på kugghjulet uppe till höger.

Vad gäller för spåravgift för andra klubbar?

För klubbar som tränar eller har träningsläger i Älvdalens IF SK:s skidsystem kan kontakta kansliet för särskild överenskommelse.

Läs mer om våra spåravgifter för gäster här

Uppdaterad: 10 SEP 2018 09:29