Medlemsavgift för ÄIF SK

Den som är medlem i Älvdalens IF skidklubb åker utan avgift i våra spår. Ny medlemsavgift måste betalas för varje ny säsong.

Medlemsavgift säsongen 2017 - 2018

Familjekort: 800 kr
Enskild medlem: 400 kr (från 17 år och uppåt)
Ungdomar: 200 kr (gäller ungdomar som deltar i träningsverksamhet och inte har familjekort)

Barn och ungdomar yngre än 17 år och som inte deltar i klubbens träningar åker gratis i våra spår. Deltagare på våra träningar måste vara medlemmar i föreningen enligt ovan.

Vad räknas om familj?

För familjekort gäller följande regler:

• Max 2 vuxna samt barn upp till 17 år.

Medlemsavgiften kan sättas in på PG 931357-8 eller BG 373-7848. Ange telefonnummer och mejladress vid betalning.

Vid familjekort; skriv namn på SAMTLIGA familjemedlemmar och ange telefonnummer.

Det går bra att skriva ett mejl till This is a mailto link med information om familjens alla medlemmar samt adress, mailadress och mobilnummer.

Vad gäller för spåravgift för andra klubbar?

För klubbar som tränar eller har träningsläger i Älvdalens IF SK:s skidsystem kan kontakta kansliet för särskild överenskommelse.

Läs mer om våra spåravgifter för gäster här

Uppdaterad: 2017-10-12 21:47