Sponsorer - Älvdalens IF SK - skidåkning i Sveriges finaste spår - IdrottOnline Klubb

Sponsorer 2017-2018

Våra sponsorer är väldigt viktiga för oss. Vi uppmuntrar alla att handla och anlita lokalt. Vi kan varmt rekommendera våra samarbetspartners.

Vi har fyra olika sponsorpaket: porfyr (1), guld (2), silver (3) och brons (4). Alla innefattar en skylt på skidstadion i Älvdalen och i tre av dem ingår det att få synas här på vår webbplats. Klicka på loggorna för att komma till respektive webbplats.

Vill du också samarbeta med oss och veta mer om innehållet i våra sponsorpaket? Kontakta kansliet för mer information.

Porfyrsponsorer

Ica Supermarket Olssons Dalgatan 118  Siljan
Dalarnas Försäkringsbolag

Byggvaruhuset

Handelsbanken

Coop Älvdalen Hotell Älvdalen Tre Björnar Vandrarhem Älvdalen
Älvdalens Sportcenter Besparingsskogen Älvdalen Skistart
Älvdalsfrakt Erikssons Buss Daladatorer
Fm Mattsson Mora Armatur Pressmaster
LP Skog Weda Skog Mellanskog
Knuts Bygg Byggmäster Göran Nylund Schakt AB

Silversponsorer

Johannas Flora Synums Tryck & Reklam
Erja Mur och kakel Fiskarheden T AB
Kjell Halvarssons Bygg Kringdata
Rv Electro AB Wibergs möbler
Älvdalens Camping Älvdalsfönster

Avtal Skistart

Älvdalens IF Skidor har träffat ett avtal med Skistart där man som medlem kan registrera sig och på så sätt samla bonuspoäng på sina köp. Detta ser ut enligt nedan:
10% i bonuspoäng på alla inköp. Bonuspoängen kan användas som en rabatt på nästa köp. T.ex. Köp för 2000kr och ni får 10% i bonuspoäng, dvs 200 bonuspoäng. Dessa bonuspoäng kan användas som en rabatt vid nästa köp. 200 bonuspoäng = 200 kr.

För registrering (eller ändring av befintligt konto) använd följande kod:
ALVDALENSIF

Denna kod anges vid registrering av konto, har man redan ett konto så anger man den som inloggad under kontoinformation så byter man kundgrupp.

Länk till Skistart

Uppdaterad: 30 JAN 2018 21:16